Reservatie info

Corona annulatievoorwaarden

Als er van overheidswege terug strengere Corona-maatregelen zouden ingevoerd worden, waarbij een afreis naar Frankrijk niet mogelijk is of er zodanig strenge maatregelen worden afgekondigd waarbij een normale vakantiebeleving niet meer mogelijk is (enkel essentiële verplaatsingen of een invoering van een avondklok) zullen wij terug onze Corona annulatie-voorwaarden toepassen zoals we die afgelopen 2 jaar ook gehanteerd hebben.  

-          Ofwel kiest u voor een kosteloze omboeking naar een later moment

-          Of indien een omboeking niet mogelijk zou zijn, kan een terugbetaling voorzien  worden (mits administratieve kost van 10% op het huurbedrag, geplafonneerd op 200€)

Ondertussen gaan we ervan uit dat de toestand met een bijkomende vaccinatie (boosterprik) tegen volgende zomer toch zal minder problematisch zijn en kijken we hoopvol uit naar een mooie vakantie…!

 

Prijzen

De prijzen worden aangeduid per week, van zaterdag tot zaterdag (in uitzonderlijke gevallen loopt de verhuur van zondag tot zondag, dit staat expliciet vermeld bij de vakantiewoning). 

Boeking

U kan via het reservatieformulier boeken of telefonisch. U vindt het reservatieformulier (‘reserveer nu’) op de detailpagina van de vakantiewoning.
Let wel: gelieve dit formulier enkel in te vullen bij een effectieve aanvraag tot reservatie.
U krijgt bevestiging of gewenste periode nog vrij is. Vervolgens worden u alle nodige documenten toegestuurd (huurcontract, praktische informatie over de vakantiewoning).

Bij boeking wordt er een voorschot gevraagd van 40%. Het saldo wordt 8 weken voor vertrek betaald.

Er wordt een dossierkost van €30 per contract aangerekend.

Seizoenen

  • HS (hoogseizoen): juli en augustus
  • MS (middenseizoen): van half juni tot eind juni en van begin september tot half september
  • LS (laagseizoen): mei tot half juni en van half september tot eind september 
  • BS (buiten seizoen): oktober tot eind april

U vindt de exacte data voor het lopende jaar onder de prijzenbalk op de website (definitie seizoenen) 

Algemeen

Het aantal personen wordt bepaald in functie van de grootte van de vakantiewoning en het beschikbaar comfort (aantal badkamers, etc...). Een divanbed wordt als volgt aangeduid: 4 + 2 (d.w.z. 4 volwaardige slaapplaatsen en een zetelbed of plooibed voor 2 personen).

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vindt u hier Algemene voorwaarden .

Annulatieverzekering

Het is mogelijk om een tijdelijke annulatieverzekering af te sluiten bij afsluiting van het huurcontract. (5,75 % op de totale huursom).
Hiervoor werken wij samen met VAB. Meer info over deze verzekering vindt u hier.
Bekijk hier de voorwaarden van de annulatieverzekering.